Discipline is remembering what you want

Matintag 2012.01.18
Två portioner pasta med tomatsås
2 knäckebrödsmackor med smör ost och omelett
--
Jag kunde inte motstå frestelsen när alla ingridienser fanns i skafferiet, vilket resulterade i att jag snabbt rörde ihop en av mina favorit måltider och njöt av varenda tugga, ångesten smög fram tätt därpå as usual. Men nu tar vi nya tag istället för att haka upp sig - morgondagen blir strålande.
För tillfället ligger jag i min 120 säng medan pepp-låt efter pepp-låt spelas på spotify. Jag ska strax plocka ihop på rummet, tända värmeljus, smörja in mig med en god bodylotion och bara njuta av ledighet. Som för övrigt inte varar länge alls med tanke på morgondagen, skola och jobb står på schemat.


Kommentarer
Elle

jamen precis. förlåt jag menade inte låta så att beach 2012 är ett dumt mål. det är det verkligen inte. det är bara det att jag aldrig har nått det målet och jag har sagt beach -insert year- så många gånger och det här året vill jag verkligen lyckas. jag tror på dig också.

2012-01-18 @ 20:20:58
URL: http://http://etherealbeauty.blogg.se
Elle

ja alltså jag är inte smal nånstans haha. och det säger jag inte bara. är 160 cm och väger just nu 66,9. så ja. måste ner. jag vill inte bli koncentrationsläger smal men ändå benig, synliga skulderblad och nyckelben. och ett mellanrum mellan benen vore fint. har som delmål att väga 60, sen 55. målvikten är 50 men jag stressar inte. ska ta det lugnt den här gången. gick ner förra året 10 kilo på typ två månader. gick såklart upp allt när jag började äta 'normalt' och unna mig då och då. känns kul att prata såhär...har aldrig gjort det förut. inte bloggat heller för den delen. haha. du då? vad har du för mål? :)

2012-01-19 @ 16:30:48
URL: http://http://etherealbeauty.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0