Patience

Hur många gånger har jag inte tänkt "Jag börjar mitt nyttiga liv imorgon" utan någon ansträngning? Alldeles för många. Jag är den typiska personen som vanligtvis inte har en själdisciplin att skryta om, jag faller lätt för fällor som i det här fallet är onyttigheter, trots att jag är medveten om att en ångest som heter duga kryper fram tätt efter att jag ätit någonting opassande.
Observerade ni att jag klämde in ordet vanligtvis? För nu är det nämligen över på dessa fasoner. Jag kommer inte ställa skyhöga krav på mig själv från start, en mjukstart är precis vad jag behöver för att orka fortsätta. Från och med idag ska jag avvänja mig och min kropp ifrån alla sötsaker som jag dagligen behöver enligt mitt feta jag, jag ska halvera intaget av kolhydrater och dubbla intaget av grönsaker, alla såser och liknande fettbomber kommer att uteslutas helt.
Jag kommer dagligen skriva ned mina intag och uttag, eventuell träning och tips. Jag är mer pepp än vad jag någonsin tidigare varit. Beach 2012. Är ni med mig?


Kommentarer
IDA - Stockholms största skönhetsblogg!

sv: Vad kul att du är intresserad! :D håll utkik!

2012-01-17 @ 19:17:32
URL: http://FLAVOURED.se
Hailie

Härligt att du är peppad! Beach 2012 for serious, det här kommer bli vårt år! :D

2012-01-17 @ 19:38:37
URL: http://keepfeelingfascination.blogg.se/
A.

Sv. Tack vännen!

Kram.

2012-01-17 @ 21:48:15
URL: http://sleepingsoul.blogg.se/
Elle

haha...beach 2012. hur många år har man sagt det? men ja. vill verkligen att det ska bli av i år. att visa sig på beachen utan att skämmas alltså. jag är på.

2012-01-18 @ 18:10:42
URL: http://http://etherealbeauty.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0